Gastenboek

In de loop van de jaren heb ik veel mensen met verschillenden klachten kunnen helpen.

Heeft u ook ervaring met mijn behandelingen dan zou ik het fijn vinden hier een reactie van u terug te lezen.

 

 

Helaas zijn er tot 2019 geen reacties meer geplaatst .

Voel jij je geroepen om je ervaringen te delen? Dan zou dat heel fijn zijn voor veel mensen die mijn site bezoeken. Dank je.

3 gedachtes over “Gastenboek

 1. Ik ben begonnen met de behandeling omdat ik klachten had in mijn nek, schouder en arm. Ik kwam er achter dat het niet om een lokale klacht ging, maar te maken had met het functioneren van mijn hele lijf en psyche. Door de voetreflex behandeling ontdek ik wat er echt aan de hand is. Elly legt feilloos de vinger op de zere plek. Tijdens en door de behandeling voel ik me ontspannen en verdwijnt de pijn. Inmiddels zijn de klachten waarvoor ik kwam weg. Het blijft wel mijn zwakke plek, maar door de voetreflex behandeling krijg ik op tijd een waarschuwing. Daardoor voorkom ik dat het erger wordt. De behandeling is nu mijn maandelijkse ‘reset’ om daarna weer fris en vrolijk verder te kunnen gaan.

  Marien , Maart 2007

 2. Voor Elly,

  Via een kennis ben ik enkele jaren geleden bij Elly terecht gekomen. Ik had nogal emotionele jaren achter de rug, waarin ik diabetes kreeg en mijn moeder verloor aan kanker. Daarnaast had ik regelmatig last van benauwdheid door astma (voornamelijk bij griep en verkoudheid). Ik was vaak moe en ziek. Op het moment dat ik ook nog reumaklachten in mijn handen en voeten kreeg raakte ik in paniek. Ik wilde absoluut geen zware medicijnen gaan gebruiken. Ik realiseerde dat mijn lichaam totaal uit balans was. Zelf wist ik dan wel hoe het kwam, maar om zelf weer in balans te komen is heel moeilijk. Ik had hulp nodig. Vanaf het eerste moment voelde ik mezelf op mijn gemak bij Elly en kon al snel ontspannen tijdens de behandelingen. In het begin was het wel heel druk in mijn hoofd. Na de behandeling was ik warrig en moe. Ik ondervond al snel dat mijn lichaam hard aan het werk was tijdens een behandeling.
  Ik heb alle soorten gevoelens ondervonden tijdens de behandelingen: kwaadheid, verdriet, maar ook zeker blijheid. Ook tussen de behandelingen door ging mijn lichaam verder met de verwerking van mijn gevoelens. Ik moest het een en ander verwerken en dat moest ik zelf doen. Elly neemt alle klachten heel serieus. Aan het begin van de behandeling geef ik aan of ik lichamelijk (of geestelijk) klachten heb en daar stemt Elly dan haar behandeling op af. Door de behandelingen van Elly ben ik erachter gekomen dat ik heel gevoelig ben (ik reageer heel snel op een behandeling). Waneer Elly een behandeling geeft, voelen sommige drukpunten gevoelig of pijnlijk aan. Dit gevoel verdwijnt tijdens de behandeling weer. Mede door haar behandelingen heb ik geen last meer van reumaklachten en heb ik het nog maar hooguit een of twee keer per jaar een astma-aanval (tijdens de behandeling verdwijnt de druk op mijn borst bij benauwdheid direct). Mijn diabetes is helemaal onder controle.
  Ik heb ook regelmatig last gehad van een suizend/dovig oor. Enkele dagen na een behandeling verdwijnt dit als sneeuw voor de zon. Tot nu toe zijn alle klachten die ik in de laatste jaren heb gehad, enkele dagen na een behandeling weer verdwenen. Heb ik een drukke tijd achter de rug, dan helpt een behandeling mij zeker om het weer rustig te krijgen in mijn hoofd. Na een behandeling ben ik vaak heel vrolijk en is het net alsof mijn hoofd leeg is. Dat is een heerlijke ervaring.
  Mede dankzij Elly luister ik nu naar mijn lichaam en kan ik echt genieten van het leven………

  Heidi v.d. Bergh

 3. Hallo,

  Mijn ervaringen bij Elly:

  Toen ik de eerste keer bij Elly kwam voelde ik me direct op mijn gemak.
  Zij straalt rust uit en ik had direct het gevoel dat ze heel wat in haar mars had.
  Ik wilde graag na mijn miskraam nog een kindje en dat wilde maar niet lukken.
  Elly behandelde mij in het begin 2 x per week later 1 x per week. Ik geloof echt in haar kunnen.
  Na ongeveer 20 behandelingen zei ik tegen Elly dat ik me niet lekker voelde en snel moe was.
  Bij de volgende behandeling zei ik tegen haar dat het haar gelukt was. Ik was zwanger.
  Elly uitte toen haar vermoedens van de vorige behandeling; mijn lichaam had het al aangegeven.
  Zonder Elly was het waarschijnlijk niet gelukt.
  Ik vond de behandelingen erg prettig en fijn en zou het zo weer doen.
  Dus mensen ik kan iedereen aanbevelen om met wat voor klachten dan ook naar Elly te gaan.
  Ze verteld alles ook eerlijk, na een paar behandelingen zegt ze hoe je ervoor staat en wat de mogelijkheden zijn.

  Anoniem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s